Новинарски форум

Относно неразборията с критериите

Относно неразборията с критериите

by Калин Николов -
Number of replies: 0

Колеги,

Приемам критиката, че окончателните критерии за курса не бяха напълно известни в началото на семестъра. Това, за съжаление, е факт и би било хубаво да не е така.

В същото време ми се струва, че някои от вас не са обърнали внимание, че са приети за студенти редовно обучение и че курсът е задължителен. Макар че (за щастие!) във ФМИ няма заверки, от вас все пак се очаква като минимум да сте в час с това, което се случва на лекции и упражнения.

Цялата динамика в критериите и програмата беше замислена изцяло във ваша полза. Жалко е, че след толкова интензивна и вълнуваща работа се налага да приключим семестъра с пазарлъци.

Всеки, който се чувства ощетен от окончателните разултати, ще има разбира се възможност лично да си изложи казуса. Смятам, че сме интелигентни хора и ще успеем да се съгласим какво е правилно и какво - не за всеки такъв случай (каквито, между другото, изобщо не са много).

Възнамерявам да обявя "нанасяне на оценки" по-късно тази седмица, когато са готови всички резултати. Предлагам всеки, който се чувства ощетен, да дойде лично и да обсъдим ситуацията.