Новинарски форум

Добре дошли в курса по ООП

Добре дошли в курса по ООП

от Трифон Трифонов -
Number of replies: 1

Здравейте, колеги,

Добре дошли в курса по обектно-ориентирано програмиране. Всички, които бяха записани в курса по УП, автоматично са записани и в този курс.

Веднага бих искал да направя и първото съобщение за курса: в петък (28.02) в часовете за лекции по ООП (от 12 до 15 в зала 229) ще имате извънреден час по Геометрия при доц. Енева. През някоя от седмиците в края на март пък в часовете по Геометрия ще имаме ООП, но за това ще пиша допълнително. Така че първата лекция за този семестър по ООП ще се състои на 7.03, петък.

Бих искал също така да Ви обърна внимание, че този семестър в рамките на курса по ООП са планирани само два часа упражнения, а останалите два часа практикум са отделени в избираем курс "ООП-практикум", който можете да запишете през системата за изборните дисциплини, както е описано на сайта на ФМИ. Горещо препоръчвам на всички вас да запишете курса по ООП-практикум, понеже практическите занимания са неразделна част от този курс, а семинарните два часа упражнения не са достатъчни, освен ако не работите изключително активно сами вкъщи.

Желая на всички успешен летен семестър!

Поздрави,
  Т. Трифонов