Новинарски форум

Контролно по ООП

Контролно по ООП

от Трифон Трифонов -
Number of replies: 2

Здравейте, колеги,

Разбрах, че следващата седмица сте си освободили срядата и затова няма да е добре контролното да бъде във вторник преди празниците.

Затова контролното ще бъде седмицата след Великден. Отворил съм две анкети, в които можете да отбележите вашите предпочитания за това как искате да правите контролното (на компютри или на лист) и кога предпочитате да бъде (по време на лекции или в събота). Моля да изразите вашето предпочитание като гласувате.

Не мога да обещая, че ще се съобразя с предпочитанията ви, понеже възможността за провеждане на контролното зависи и от наличността на зали във ФМИ, но ще направя всичко възможно.

Поздрави,
  Т. Трифонов

 

In reply to Трифон Трифонов

Re: Контролно по ООП

от Трифон Трифонов -

Здравейте, колеги,

Благодаря на тези от вас, които гласуваха на анкетите. За съжаление, въпреки проявения интерес, няма да е възможно да се организира контролното на компютри и затова ще то ще се проведе на лист, както по УП.

Контролното по ООП ще се състои на 25.04 (петък) от 14 до 17 часа в зала 325. Лекции през този ден няма да има. Материалът ще включва всичко от началото на семестъра до голяма четворка, включително. Шаблони няма да бъдат включвани.

Желая ви весели празници и успешна подготовка!

Поздрави,
  Т. Трифонов