Форум за въпроси

Формат на изпита

Формат на изпита

от Йордан Русев -
Number of replies: 9

Добър вечер, изпитът по СДП на компютри ли ще се провежда или ще пишем на листи?
Също така бих искал да попитам ще може ли да качите примерни задачи, за да се ориентираме долу-горе какво се изисква от нас ?

In reply to Йордан Русев

Re: Формат на изпита

от Габриела Лухова -

Здравейте, искам и аз да попитам нещо относно изпита - ще можем ли да ползваме наготово реализациите от учебника по Структури от данни и програмиране на C++ на Магдалина Тодорова?

In reply to Йордан Русев

от Мила Тошева -

И като цяло, ако може да кажете какъв материал ще се включва на теоретичния изпит (например дали ще има оценки на алгоритми и подобни). 

In reply to Мила Тошева

от Трифон Трифонов -

Публикувал съм примерни задачи. Ще има малко въпроси за оценки за сложност, но тестът ще е за повече от 50 точки, така че ще можете да си избирате въпроси, по които да работите.

In reply to Йордан Русев

от Петър Баев -
Ще може ли да си разпечатаме на лист имената на public функциите от реализацийте в moodle с типа на връщане и какви аргументи взима функцията, в случай, че ще правим контролното на лист и може да използване готовите качени реализаций?
Например:

Tree<T>& addChild(Tree<T> const& )

LinkedListIterator<Tree<T> > children() const

In reply to Петър Баев

от Трифон Трифонов -

Ако правим изпита на лист, няма да можете да ползвате допълнителни материали.

Ако успея да организирам изпита на компютър, тогава ще можете да ползвате шаблоните като файлове.

In reply to Йордан Русев

от Никола Божинов -
Аз пък искам да попитам, за тези които имаме необходимия брой точки за освобождаване от писмен изпит - от колко часа ще започне устният (теоретичният) изпит?
In reply to Йордан Русев

от Трифон Трифонов -

Здравейте,

Тъй като ще бъдем във ФМИ, ще има теоретична възможност да проведем изпита на компютри. Ще проверя за компютърни зали (за колегите, които няма да ползват собствен лаптоп) и ще пиша допълнително.

Примерни задачи вече съм качил.