Ще има ли някаква таблица с кой колко точки е съпрал?
Например, за да съм сигурен, че съм си сметнал точките правилно и да зная да ходя ли и на двата изпита или само на теория?
:)
събрал*
Таблица със събраните до момента точки всеки може да види от личната си страница с оценки в moodle, която може да се отвори от менюто "настройки", което обикновено се намира в долната част на колоната от лявата страна на страницата на курса. Домашните и тестовете, давани само на отделни групи, не участват в схемата за оценяване. Самата схема за оценяване може да се види от уводната лекция на курса.
Списък с освободените от писмен изпит ще бъде публикуван в новинарския форум скоро.
Тази година няма да има освобождаване от устен изпит.
Аз също имам въпрос. Правих проект, представих го и съответният асистент го оцени, но в моята таблица с точки тези от проекта не фигурират. При всички ли е така, или при мен има някакъв проблем и ако е така, как може да се оправи ?
Калина, сещаш ли се пред кого от екипа си защитава проекта?
Мисля, че се казваше Димитър.
Събираш точките от домашните (1-во и 2-ро), тези от проекта, от контрлното, от семинар, от практикум и от лекции.
Вече дали беше >=150 или >=151 за освобождаване не зная.
Да, освободена си. Публикувал съм актуален списък с факултетни номера на освободените студенти.