Форум за конкурса Pusheen

Number of replies: 4

Публикувайте вашите рисунки на котарака Pusheen като отговор на това съобщение


Вмъкнете картинката вътре в съобщението така, че да се вижда при разглеждане на форума! Прикачете също и изходния си файл!

In reply to First post

Re: Форум за конкурса Pusheen

от Виктор Георгиев -

мръсна котка

Exe - 0.5МБ

Сорс - 115МБ! Вижуал студио яко го е надул. Включва разното SDL. Използва Прозорци ТМ за чистене на конзолата, ще трябва това да го оправите ако не сте на Прозорци ТМ, сложил съм ерор на удобно място за това.

Ако формата или цветовете на котката не ви харесват, може да пуснете екзето и да променяте до наслада. Почти всичко е променяемо, без някой неща за които ме мързеше да правя променливи, текст и т.н... Котката е 100% procedural. Няма ограничения, така че може и да пробвате да направите някое дяволско изчадие вместо това. Не забравяйте да изпичате котката след промените.

Програмата също приема параметър резолюция на котката (повече рез = по-малко Кадъра В Секунда), а като сте я пуснали може да променяте настройки по котката и да ги запишете в / прочетете от файл. 

Не се тревожете ако лаги много тежко. Нормално е, защото ползва CPU-то и рисува доста хамалски (пиксел по пиксел). Естествено, всичко това се случва чрез зле кръстената drawPoint() ф-я на SDL. Няма drawLine() защото не харесвам ръбести гадости.


От Виктор Георгиев 4 група

Етикети:
In reply to Виктор Георгиев

Re: Форум за конкурса Pusheen

от Виктор Георгиев -

Котката ми вече е качена в Гитхъб: https://github.com/Viktorsmg/Vik-s-Pusheen-Cat

Заедно с това ще правя някой промени по кода, за момента това е възможността за избираем размер на прозореца (подаден чрез 2ри и 3ти аргумент към програмата...)

П.С. линковете не работят автоматично! Пример: https://github.com/Viktorsmg/Vik-s-Pusheen-Cat