Уважаеми колеги,

Изпитът по ДАА  за двамата колеги от избираемия курс, които са в протокол 725, ще бъде на 06 юли, четвъртък, от 09:00 в зала 272 на Ректората.  Изпитът ще започне в 09:00, така че бъдете пред залата по-рано, да кажем в 8:40+, за да може да започнем не по-късно от 9:00.

Изпитът ще е заедно с КН2 и Информатика.

Закъснели студенти няма да се допускат до изпита, независимо по каква причина са закъснели.  Настаняването на закъснели студенти би причинило напрежение както на екипа, така и на незакъснелите, и смятам да го спестя.

Трябва да си носите студентски книжки или ISIC карти.

Изпитът ще бъде от две части.  Всяка от тях ще е 90 минути и през нея не може да излизате, освен ако не сте предали работата си.  Между двете части ще има пауза от десетина минути.

Моля да си разделите ПРЕДВАРИТЕЛНО листовете за писане на две и да оставите едната половина в личния си багаж.  Това ще са листовете за втората част на изпита.  Хвърчащи листове около вас по време на изпита не може да има, така че ще защипя всички листове, които са до вас в началото на първата част.  Много време се губи, ако в момента на защипването в първата част трябва тепърва да ставате, за да си оставите листовете за втората част встрани.

Допустимо е да ползвате пищов: лист А4, написан от двете страни с каквато информация смятате, че ще ви е полезна.  Пищовът трябва да е написан на ръка.  Пищовите са индивидуални.  Предаване или опит за предаване на пищова на друг човек автоматично анулира изпита и за двамата.  Пищовът не се защипва към листовете, върху които пишете.

Не се допуска задаване на уточняващи въпроси по условията.  Ако зададете уточняващ въпрос по условията на висок глас, това може да се смята за опит за предаване на информация и може да доведе до анулиране на изпита за Вас.  Да задавате уточняващи въпроси по условията и на тих глас е безсмислено -- квесторите няма да отговарят.  Въпросът "Да пиша ли еди-какво-си?" е безсмислен -- Вие сте специалисти, Вие решавате какво да пишете.

За мобилните телефони и всякакви смарт устройства.  Моля ви първо да ги изключите, защото звъненето на телефони по време на изпита е изключително досадно и разконцентриращо,  и ДА ГИ ОСТАВИТЕ ОТСТРАНИ.  Може да са във връхната друха, в раницата или просто на перваза, но да не са във вас.  Наличието на каквото и да е смарт устройство във Вас по време на изпита е основание за анулирането му (на изпита, не на устройството).  Ако се притеснявате за телефона си и не искате да стои на закачалката далече от вас -- не го вземайте на изпита.

Превръщането на оценката от проценти в шестобална ще става така: 35% за тройка, 51.25% за четворка, 67.5% за петица, 83.75% за шестица.


 Протокол номер  725 е изложен тук.  Уверете се за всеки случай, че Вашият Ф№ е в него.  Ако не е, а искате да се явите на изпита по ДАА, трябва да говорите с отдел Студенти.  Аз не мога да добавям хора в протоколите.

 

Желая успех на всички.

-- ММ


Последно модифициране: четвъртък, 29 юни 2023, 12:45