Настройки на записването

            В наши дни, натовареността на работното място и динамиката в ежедневието поглъщат огромна част от личната ни енергия и време.

            Поддържането на форма и тренировките са станали досадно и сложно занимание. Също така новото поколение отделя все по-малко внимание на това с какво се храни и как лошата и нездравословна храна се отразява на здравето. Затова и все повече хора посягат към полуготовата храна и храната за вкъщи, която е нездравословна и безвкусна. Друг сериозен проблем е, че много хора имат негативна нагласа към здравословната кухня, защото смятат здравословното готвене за скъпо и трудно.

            За да предотвратим всички тези лоши навици и да подобрим тренировъчните и хранителните навици у хората, ние ще покажем как чрез правилно хранене с точни тренировки могат да се постигнат невероятни резултати. Началото е може би в това, че трябва да се започне с планиране и правилна нагласа, поне един ден напред, а не когато вечер свършвате работа да бързате да отидете в магазина за да купите нещо за вечеря. Друга промяна е да се научите да приготвяте храната с колкото се може по-малко мазнина и да използвате готварски техники, които запазват хранителните свойства на продуктите. И най-важното е да не се предавате пред трудностите.

Самозаписване (Студент)
Самозаписване (Студент)