Enrolment options

Курсът "Подготовка за интервюта" ще включва запознаване с различните видове интервюта и как кандидатите да се подготвят за тях, като създаване на подходящо CV и какво се очаква да знаят на интервю за техническа позиция. Ще се засегнат и въпроси към самите интервюиращи, за да може кандидатът да прецени дали дадена компания предлага добра среда за развитие.

Част от обучението ще бъде посветена на усъвършенстване на така наречените “меки” умения. Обучаващите се ще развият способността си да управляват своите очаквания и обратната връзка, която получават, да задават правилните въпроси и да приоритизират.

Курсът ще застъпи основите на теми от информатиката като ООП, шаблони за дизайн, многонишково програмиране, изкуствен интелект, структури от данни, алгоритми и др.  Ще бъде предвидена и практическа част на обучението, която ще включва решаване на различни задачи, които се дават на интервюта - логически, алгоритмични, реализационни. Целта е да се покажат и покрият задачи, които често се поставят на кандидати. Основната цел е материалите в обучението да съвпадат с изискванията на ИТ сферата в България и да се представят реални примери от интервюта във фирми с офиси в нашата страна.



Self enrolment (Student)
Self enrolment (Student)