Enrolment options

По време на ковид пандемията, много хора останаха вкъщи. Някои откриха в готвенето ново хоби, а други използваха времето у дома за усъвършенстване на  уменията си. Отдавна е разбит стереотипа, че готвенето е само за жените, това базово умение трябва да се практикува от всички.

Готвенето е базово умение, затова е важно всеки да може да се справя с него. А какъв по-добър начин за самоусъвършенстване от участване в курс по готварство? Затова, ние решихме да разработим курс, който да бъде в помощ на ентусиастите готвачи, като нашият поглед е българската традиционна кухня. Не е тайна, че любовта минава през стомаха, затова ще се опитаме да зародим любовта към националната ни кухня. Целта на курса е освен участниците да приготвят известни български ястия, да научат и за не толкова популярни такива, като чомлек, нервозни кюфтета, подлучено пиле, ашуре и т.н.

Self enrolment (Student)
Self enrolment (Student)