Настройки на записването

Сферата на финансите е една от най-интересните и търсените сфери из младежта в днешно време. Всеки човек има нужда да добие знания в нея, за да живее живота си нормално. През последните 2-3 години електронната търговия на различни финансови активи стана много популярна. Голям процент от хората развиха интерес към нея и дори започнаха да я практикуват.
 
За съжаление статистиките на всички големи брокери по света показват, че средно 90% от търговците и инвеститорите на дребно губят пари от електронната търговия. Това означава, че останалите 10%, които са големите институции, доминират пазара. Поради липсата на знания и умения в търговията, малките играчи я приемат като хазарт и начин за бързо забогатяване, което неминуемо води до празни сметки. Курсовете в тази сфера са основно на английски със сложни термини и понятия, което прави обучението трудно, дори невъзможно за тези, които не владеят езика.
 
Добрите търговци разполагат с години опит и знания в различни аспекти на тази професия, но има основни групи умения, които са ключови за развитието на начинаещите. Те включват:
 
·       Основи на финансовите пазари
·       Видове финансови активи
·       Видове анализ на пазара
·       Видове търговия
·       Оценяване на риска
·       Избиране на правилен брокер
·       И други…


Самозаписване (Студент)
Самозаписване (Студент)