Новинарски форум

Междинни резултати

Междинни резултати

от Калин Николов -
Number of replies: 3


Здравейте, колеги,



Макар че има още доста писмени изпити за проверяване, всички останали резултати, включително и от теста, са готови. Публикувам за Ваше сведение междинните резултати. Надяваме се да четвъртък вечер да са проверени и оставащите изпити.


Колонката "%" показва колко процента от 200 точки са събрани. Както можете да видите в критериите за оценяване, тази стойност определя крайната оценка.


Нанасянето на оценкте ще организираме в почивките по ООП.


Поздрави,


Калин

In reply to Калин Николов

Re: Междинни резултати

от Момчил Минков -

Здравейте,

На какво се дължи разликата в точките на устния изпит, които обявяваха в стая 202 (ако не се лъжа) и тези, написани във файла?

Коментари относно точките за двата изпита къде може да видим и да се разберат грешките?

Благодаря предварително,
Момчил Минков 

In reply to Калин Николов

Re: Междинни резултати

от Костадин Койков -

Добър ден,

Обръщам се към Вас с няколко въпроса относно изпита и успешното преминаване на курса. Както е зададено в критериите, за успешно преминаване на курса ни трябват минимум 40% (20 точки) на теоритичната и практическата част на изпита, това условие в сила ли е? Също така бих искал да попитам дали ще имаме шанс да видим нашите работи, както и да получим разяснения за точките които са ни били отредени и/или взети. 

Благодаря предварително,

Костадин Койков.

In reply to Костадин Койков

Re: Междинни резултати

от Калин Николов -

Здравейте, Костадин,


Накратко: да, праговете за преминаване са в сила. Днес ще публикувам таблица, в която ще отразя кой е преминал тези прагове и кой - не, както и финалните оценки, които са изчислени според обявените критерии.

За съжаление няма как да се организира контестация на писмен изпит, поради кратките срокове за оформяне на оценките. Но Вие наистина имате основание да искате да си видите грешките, най-малкото за да не ги допускате отново. В началото на семестъра ще го обсъдя с другите лектори и ще видим дали има начин това да се организира.


Поздрави,

Калин