Обявления

Семестриално контролно по ДАА на 14.05

Семестриално контролно по ДАА на 14.05

от Минко Марков -
Number of replies: 2

Здравейте,

Контролното по ДАА ще бъде на14.05 (както вие пожелахте), от 14 ч в зала 210 на ХФ.

Контролното ще трае 3 астрономически часа и ще се състои от две части с пауза от десетина минути между тях.  По време на всяка от частите не може да излизате от залата, освен ако първо не предадете.

Моля ви да дойдете навреме, поне в 13:45, за да може да започнем точно в 14.  

Носете си листове за писане.  За да не губим време, може предварително да си листовете на две части, по една за всяка от частите на контролното.  До Вас по време на контролното трябва да са само идентификацията Ви, пищовът и листовете, в-у които пишете в момента (да няма хвърчащи листове).  С влизането в залата оставете отстрани личните си неща и листовете за втората част от контролното.

Имате право на пищов, 1 лист А4, изписан на ръка с каквото смятате за полезно.  Пищовите са индивидуални.  Недопустимо е да се предават на друг студент по време на контролното.  За надзъртане в работата на съсед или за разговаряне със съсед санкцията е анулиране на работата. Без предупреждения.  Същото важи и за предаване на пищови.

Моля ви да не задавате уточняващи въпроси.  Условията би трябвало да са напълно ясни.

Списъкът с имената и Ф№ на студентите от КН 2.2 ще бъде сложен в муудъл след малко.  Преди началото на контролното ще проверя по този списък студентите, така че вижте за всеки случай дали сте в списъка.  Студенти, които не са в списъка, не може да се явяват на контролното.

Поздрави и пожелания за успех на всички,

ММ





In reply to Минко Марков

Re: Семестриално контролно по ДАА на 14.05

от Николай Димитров -

Къде е списъкът с имената и Ф№?