Обявления

Последна компесираща лекция по ДАА

Последна компесираща лекция по ДАА

от Минко Марков -
Number of replies: 2

Здравейте,

Поради интерес от страна на студенти, ще направим още една компенсираща лекция.  Тя ще е на 06 юни от 13 ч в зала 604 и от 14 ч в зала 210 ХФ.  Този път издънки с 210 няма да има.  Миналият път погрешка бяха сложили нашата лекция в 210 на 06 юни (и дали залата на проф. Рибарска, смятайки я за свободна, на 30 май), като тогава не се предвиждаше изобщо на 6-ти да имаме лекция.  Сега грешка няма да има.  Съжалявам, че трябва пак да се разкарваме от зала в зала, но залите са малко...

С тази лекция общо ще имаме 15 лекции, колкото би трябвало да бъдат лекциите през семестъра.  Искам да кажа, това не е допълнително натоварване над стандартното.

В 210 ще правим прожекции.  В 604, колкото може на дъската.

Поздрави,

ММ

In reply to Минко Марков

Re: Последна компесираща лекция по ДАА

от Добрин Цветков -

Добър ден!

Както знаете наближава края на семестъра, а с него и много контролни. Аз лично съм в седма група и другата седмица имаме 4 контролни (вторник едно, сряда две, четвъртък още едно), в събота ни е първия изпит, а освен това на 6ти и 7ми има Форум на кариерното развитие, към който проявявам интерес. Като се добавят и консултациите, които правим преди повечето контролни, на мен (а и на някои колеги, с които съм говорил), трета компенсираща лекция ми става прекалено много.

Пиша Ви, за да попитам възможно ли е да минем без тази лекция, или ако я има да е нещо като допълнение за колегите, проявили интерес, и да не се включва към материала за изпита.

Благодаря за отделеното време!

In reply to Добрин Цветков

Re: Последна компесираща лекция по ДАА

от Минко Марков -

Здравейте отново,


Виж, това не го предвидих.  Бях останал с впечатлението, че всички студенти, които идват на лекции редовно, биха искали още една лекция.  Сигурно трябваше да попитам първо тук и после да правя резерзации на зали.

Както и да е.  В такъв случай компенсиращата лекция СЕ ОТМЕНЯ.  Няма да я има.  Последната ни лекция ще е на 05 юни, понеделник, на редовното място и време.  Колкото успея да разкажа за intractability на нея, толкова.

Това го казвам  с облекчение.  Компенсиращата лекция във вторник ме натоварва доста -- говоря 6 часа поред, оставам без обяд, а освен това в точно този вторник бих искал да свърша някои неща за себе си.  Който иска да научи повече за неподатливостта, има избираем курс нататък...

Поздрави,

ММ