Обявления

За изпита по ДАА на 29.06

За изпита по ДАА на 29.06

от Минко Марков -
Number of replies: 1

Здравейте,

Както знаете, на 29.06.2017 от 09:00 в зала 210 на ХФ ще е изпитът по ДАА.   Моля да се явите поне 15 минути по-рано.

Изпитът е от две части.  Всяка е по 90 минути.  Между тях ще има пауза от 10-15 минути.  По време на всяка от двете части не може да се излиза, освен ако писмената работа не е предадена.  Моля да си вземете достатъчно хартия за писане и всеки предварително да си раздели хартията на две части, за всяка от частите на изпита.  Моля с влизането в зала 210 да си оставите чантите и връхните дрехи, ако имате такива, на закачалката и да седнете само с принадлежности за писане, листовете за първата част от изпита, идентификацията (студ. книжка и лична карта или шоф. книжка) и пищова.  Както винаги, разрешен е пищов от един лист А4, изписан на ръка и от двете страни, с каквато информация смятате за полезна. Пищовът е *индивидуален*.  Абсолютно недопустимо е прехвърляне на пищов на колега по време на изпита -- това би довело до анулиране и на двете писмени работи.


Моля ви да пишете четливо.  Оставяйте достатъчно място между редовете си и не прекалявайти с драскането върху кода на алгоритмите.  Ако се натрупа задраскано върху задраскано, може би е по-добре нещото да се напише начисто.  Моля да пишете псевдокод горе-долу в стила, в който аз го пишех на дъската (а-ла Кормен-Лейсерсън).

Моля да не задавате уточняващи въпроси, освен ако няма фрапантна двусмислица или грешка в някое условие.  Причината е, че уточняващ въпрос, зададен на висок глас, може да послужи за вид подсказване към тези, които го чуят.  Въпроси от типа "Какво да пиша като отговор?" са безсмислени така или иначе.

Ще публикувам примерни решения в муудъл скоро след приключване на изпита.

В момента съм публикувал протоколите за изпита по ДАА, които взех от муудъл.  Моля да се уверите, че имената ви са в тях! Както винаги, преди изпита ще проверя по протоколите присъстващите.  Студенти, които не са в протоколите, не може да се явяват на изпита.

Публикувах и резултатите от текущия контрол през семестъра -- двете малки контролни и семестриалното контролно.  Моля ви да се уверите, че всичко е точно и няма някаква грешка с Вашите оценки.

Желая успех на всички.


Поздрави,

ММ


In reply to Минко Марков

Re: За изпита по ДАА на 29.06

от Георги Любенов -

Здравейте,
В публикуваната таблица нямам оценки от двете малки контролни, вероятно защото ги правих със 6-та (Кристиян Митов) група, а не с моята (7-ма (Андрей Дренски)).

===========
Георги