Новинарски форум

Поправителен изпит по Функционално програмиране

Поправителен изпит по Функционално програмиране

от Трифон Трифонов -
Number of replies: 1

Здравейте, колеги,

Поправителният изпит по Функционално програмиране (задължителен за спец. Информатика и избираем за спец. Софтуерно инженерство) ще се проведе на 26.08 (събота). Изпитът ще се състои от две части: задачи и тест.

Изпитът на задачи ще се проведе във формат подобен на този през редовната сесия. Всеки от вас може да избира дали да прави задачите на лист, собствен преносим компютър или компютър на ФМИ.

ВАЖНО: тъй като местата в компютърните зали са ограничени, моля тези от вас, които искат да ползват компютри на ФМИ да заяват желанието си в тази анкета.

Изпитът на задачи започва в 9:00 и ще се проведе:

  • в зала 200 за тези от вас, които ще правят изпита  на лист или на собствен преносим компютър
  • в зали 306 и 309 за тези от вас, които ще правят изпита на компютър на ФМИ.

Припомням на тези от вас, които ще ползват собствени компютри:

  • носете си собствен разклонител!
  • ако решите да работите на батерия (което горещо НЕ препоръчвам) носите пълна отговорност за това дали машината ви ще има захранване до края на контролното
  • носите пълна отговорност за изправността на машината си като цяло, ако по някаква причина загубите файла си, нищо не можем да направим
  • ползването на каквато и да е безжична връзка или допълнителни материали по време на изпита е ЗАБРАНЕНО.

Теоретичният тест ще се проведе в зала 200 от 12:30 за всички.

Схемата на оценяване за поправителната сесия се запазва същата както през редовната сесия. Всички получени точки от текущ контрол се зачитат в рамките на учебната година. За поправителната сесия отпада изискването за задължителното покриване на блиц тестовете през семестъра, т.е. всеки студент, който не е издържал изпита през редовната сесия има право да се яви през поправителната.

Тези от вас, които са издържали успешно единия от двата задължителни компонента през редовната сесия (задачи или тест), могат да не се явяват на него през поправителната сесия, като точките им се запазват. При желание студент може да се яви на компонент, който вече е издържал, като в този случай се взема максимумът между точките получени през редовната и поправителната сесия.

Желая ви успешна подготовка!

In reply to Трифон Трифонов

Re: Поправителен изпит по Функционално програмиране

от Трифон Трифонов -

Здравейте, колеги,

Вече са публикувани всички резултати от поправителния изпит по Функционално програмиране. Извинявам се за закъснението.

Припомням, че минмумът за минаване на задачите и теорията е 20 т. В случай, че имате поне 20 т. и на двата компонента, можете да видите крайната си оценка в бележника с оценки в курса в Moodle.