Новинарски форум

Поправителен изпит по ФП-практикум

Поправителен изпит по ФП-практикум

by Трифон Трифонов -
Number of replies: 2

Здравейте,

Това съобщение касае избираемата дисциплина Функционално програмиране-практикум. Все още няма фиксирана дата за изпита, ще определя такава като разбера колко студенти ще се явяват. Вероятно датата ще бъде през втората седмица на сесията (28.09-1.09).

Поправителният изпит по ФП-практикум ще бъде по същата схема както и през редовната сесия. Двата задължителни компонента са проект и контролно (решаване на задачи на място).

Относно проекта е необходимо всеки от вас, който ще се явява на поправителен изпит по практикум, да заяви предварително тема за проект в тази анкета. Срокът за заявяване е неделя, 20.08, 20:00. Възможните теми са същите както през семестъра.

Ще обявя дата, час и зала за защита допълнително.

Желая ви успешна подготовка!

In reply to Трифон Трифонов

Re: Поправителен изпит по ФП-практикум

by Милен Минев -
Ясна ли е вече датата за изпита?
In reply to Милен Минев

Re: Поправителен изпит по ФП-практикум

by Трифон Трифонов -

Здравейте, колеги,

Изпитът по ФП-практикум за всички заявили тема за проект за поправителна сесия ще се проведе в четвъртък, 31.08, от 9:00 в зала 309.

Наясно съм, че по това време ще има и поправителен изпит по Вероятности и статистика. Ако ви се получава дублиране на дати, можете да се явите на ликвидационна сесия на 13.09 (сряда) от 9:00 в зала 01. В този случай трябва да представите бележка, подписана от титуляра на предмета, с който се е получило дублирането на изпит.

Желая Ви успешна подготовка!