Новинарски форум

Контестации по домашни

Контестации по домашни

от Веселин Райчев -
Number of replies: 3

От записалите курса трябва всички да са доволни, но трябва да има и коректност на оценяването. Сега въвеждам еднолично следната възможност - всеки недоволен от оценката си може да ми пише email на veselin.raychev в гмейл ком като го обозначи, че е по пранка и си каже login името в moodle. Но трябва да се има предвид, че ако прекалите с тази екстра... няма да разглеждам изисванията ви. И също така не ми пишете ако не сте сигурни, че сте ощетени - възможно е както да ви се учеличат точките така и да се намалят. Решенията, които ще взимам ще са окончателни и вероятно ще се консултирам и с другите преподаватели за тях т.е. няма да можете да си върнете точките ако вземем решение да ги намалим. За да няма на края на семестъра хора да спорят за някоя точка в средата - две седмици след крайния срок на задание не може да си промените точките по този начин. Не злоупотребявайте с тази възможност за да не въведем още ограничения.

Т.к. и това се спомена - ако някой има съмнения за моята кадърност, ще го помоля да го спомене тук, но да внимава да не се изкаже неподготвен. По отношение на грешките - всички можем да сгрешим... за това предлагам това решение на въпроса.

Заб. аз ще променям само точки само на контестации, които са ми изпратени на пощата. Всички други мнения споделяйте тук.

In reply to Веселин Райчев

Re: Контестации по домашни

от Деян Гунчев -
Ами аз съм с moodle логин 43724, това е и фн-то ми, предал съм решението на 2рата задача (писано на Java), но все още нямам оценка, а както виждам вече имаме и 3та задача - какво е станало с това което съм предал?