Форум за новини и съобщения

ООАПСС: правила за провеждане на онлайн изпита; пробен изпит; междинни резултати

ООАПСС: правила за провеждане на онлайн изпита; пробен изпит; междинни резултати

от Боян Бончев -
Number of replies: 1

Здравейте, колеги,

Изпитът по "Обектно-ориентиран анализ и проектиране на софтуерни системи" ще се проведе на 19.02.2021 от 10:00 до 11:00ч., онлайн като тест в Moodle. За целта трябва да се запознаете с публикуваните в страницата на курса Правила за провеждане на крайния изпита. За целта на видеонаблюдението през ВВВ, преди датата на изпитаще бъде изготвен график за провеждане на теста с групи А и Б, започващи от 10 часа. 

Направете една или няколко проби, като се включите с видеиокамерата на телефона си към виртуалната стая за лекции и едновременно с това решите пробния Примерен тест за проба на Safe Exam Browser (SEB). За целта влезте в началната страница на пробния тест с обикновен браузър и изтеглете конфигурационния файл за SEB (от бутона "Download configuration"). После стартирайте SEB чрез double-click върху изтегления конфигурационен файл и направете пробния тест.

Публикувал съм междинните резултати дотук в началото на страницата на курса - вижте ги и ми пишете за евентуални пропуски относно есетата и до асистента относно проектите. Студенти, незащитили проект, няма да бъдат допускани до крайния тест. Ако все още не сте защитили проекта си, уговорете се с асистента за тяхната защита преди 19.02. 

Поздрави,

Боян Бончев


In reply to Боян Бончев

Re: ООАПСС: правила за провеждане на онлайн изпита; пробен изпит; междинни резултати

от Боян Бончев -
Здравейте, колеги,

Изпитът по "Обектно-ориентиран анализ и проектиране на софтуерни системи" ще се проведе на 19.02.2021 от 10:00 до 11:00ч., като онлайн тест в Moodle. За целта към 9:50 мин. студентите с четни номера трябва да влезат в стая групи А, а тези с нечетни номера - в стая Б. След преглед на студентските книжки или карти, ще можете да започнете съответно краен тест А или Б.

Поздрави и до утре,

Боян Бончев