Новинарски форум

Fedora install fest

Fedora install fest

от Мария Николова -
Number of replies: 1
Здравейте!
На 28ми април FOSS Course ще организират инстал фест на Федора 10 някъде из дебрите на ТУ. Инстал фестите са събирания на хора, които искат да си сложат Линукс (и си носят компютрите) и хора, които ще им помогнат да си го инсталират, настроят и ползват.
Ако имате преносим компютър (или мощни ръце, които да пренесат "щайга") и все още се колебаете дали да си сложите Линукс, това е вашият шанс. Хората там ще ви помогнат в разрешаването на различни непридвидими ситуации, които могат да възникнат (като проблеми с драйвъри, настройки на мрежа и какво ли не). Всъщност дори и да не можете да си занесете техниката, поне идете да видите на живо. Независимо от това дали се чувствате повече или по-малко уверени в Линукс знанията си.
Новината можете да прочетете тук. Според нея, дори и да сте се ориентирали към някоя друга дистрибуция, също ще получите внимание.
Поздрави!
In reply to Мария Николова

Re: Fedora install fest

от Деян Дойчев -
Ето последната информация за инстал феста: започва в 18:30 часа вечерта и ще продължи около 2 часа. Залите са 10206,10208 в ТУ (10ти блок, 2ри етаж, 6та и 8ма стая трябва да значат тия числа). Цялата обява: тук.