Кажете какво мислите относно това да изместим тази консултация 1-2 дена по-късно(петъка, съботата), за да имаме (поне теоретично) повече време за подготовка за контролните на 24ти. Какви са личните ви предпочитания за ден и час? Залата е свобнодна и в 2та дни след (някъде около) 11 часа. Основното, което ще правим е да решаваме досега качените задачи и съвсем набързо и ако остане време да прегледаме командата test и командите-оператори.
За да намерим баланса между всички мнения, изказани тук, решаваме да НЕ местим тазседмичната консултация.
С тези, които ще дойдат в четвъртък, ще обмислим дали да не преместим в такъв случай поне едната от двете консултации, ограждащи майската ваканция.
С тези, които ще дойдат в четвъртък, ще обмислим дали да не преместим в такъв случай поне едната от двете консултации, ограждащи майската ваканция.
И, ако някой случайно прочете това, има някаква средно теоретична възможност да закъснеем, тъй като ще се връщаме към София сутринта (т.е. докато пристигнем ще е поне 12 часа) и ремонтите по улиците правят непридвидимо времето за придвижване до ФМИ. Обаче ще дойдем, не си тръгвайте
Здравей :),
малко късно виждам това, но аз лично няма да мога да дойда на консултацията утре - точно защото имаме контролно в петък :( Не зная за колегите, но най-вероятно и те ще си го спестят. Съжалявам, че не се включих в "дискусията" по-рано.
Антон
малко късно виждам това, но аз лично няма да мога да дойда на консултацията утре - точно защото имаме контролно в петък :( Не зная за колегите, но най-вероятно и те ще си го спестят. Съжалявам, че не се включих в "дискусията" по-рано.
Антон
Аз също няма да мога да дойта. Предполагам, че така е с повечето колеги. Ако наистина и на вас ви е проблемно идването може да отложим консултацията.
Благодаря, че се обадихте... само дето отговорът го чета в зала 020 :)
За съжаление се оказа, че в събота залата е заета до 12, а в 13 часа имаме намерение да ходим на това. Разбира се, може да се видим там :)
Иначе за нас няма да е проблем и за утре след контролните. Нашето е от 9 сутринта в 210 (Химическия). Зала 020 е свободна от 11 нататък. Ако имате желание, кажете някакъв час.
Също така може да измислим и нещо за съботата, ако няма да сме в особено голям състав, може да се съберем някъде на въздух с преносими компютри. Парка на ФМИ, някое кафене, Симеоново, само да свършим докъм 12 часа.
И не на последно място, двата варианта за петък и събота не са взаимно изключващи се, някое извънредно събиране няма да е излишно, а също така може да си вземем за по-напред часовете.
За съжаление се оказа, че в събота залата е заета до 12, а в 13 часа имаме намерение да ходим на това. Разбира се, може да се видим там :)
Иначе за нас няма да е проблем и за утре след контролните. Нашето е от 9 сутринта в 210 (Химическия). Зала 020 е свободна от 11 нататък. Ако имате желание, кажете някакъв час.
Също така може да измислим и нещо за съботата, ако няма да сме в особено голям състав, може да се съберем някъде на въздух с преносими компютри. Парка на ФМИ, някое кафене, Симеоново, само да свършим докъм 12 часа.
И не на последно място, двата варианта за петък и събота не са взаимно изключващи се, някое извънредно събиране няма да е излишно, а също така може да си вземем за по-напред часовете.
Нашето контролно е от 11 часа, така че няма да ни е удобно тогава :) Не зная колко чАса ще е..
А, за нас не се притеснявайте, не е проблем и в 13, и в 14, ще ви почакаме. Само да има желаещи .
В сряда зала 020 е свободна между 15 и 17 часа и от 19 до 21. Нека всеки от желаещите да каже колко удобни са му тези часове и мнозинството ще победи.
Иначе (само за сведение) във вторник е свободна след 16 часа, а в понеделник от 19 до 21.
Оттук нататък сте вие, на нас ни е удобно всякак (освен понеделник по време на контролното по ПрАнКА).
Иначе (само за сведение) във вторник е свободна след 16 часа, а в понеделник от 19 до 21.
Оттук нататък сте вие, на нас ни е удобно всякак (освен понеделник по време на контролното по ПрАнКА).
Аз мога само в сряда от 15 и съответно от 19.
Аз също съм свободна в сряда от 15 до 17 часа. :-)
и аз съм навита за сряда 15h :)
Получихме 3 гласа "за" тук + един устно, няма "против", така че въздържателите да са пили навреме ;). Ще се съберем в сряда в 15 ч за 2 часа, ако има желаещи и за 19-21 (или евентуално някои, които не са могли да дойдат по-рано). Който е възпрепятстван, може да ни потърси лично за въпроси по всяко време (скайповете ни трябва да ни ги има в профилите).
Ще обсъдим и кога да проведем 2те консултации, обграждащи майската ваканция (помислете си отсега).
Ще обсъдим и кога да проведем 2те консултации, обграждащи майската ваканция (помислете си отсега).