Обявления

ВАЖНО: Защити на проекти по WebTech

ВАЖНО: Защити на проекти по WebTech

by Калин Николов -
Number of replies: 0

Здравейте, колеги,

 

Защитите на курсовите проекти по WebTech ще се проведат на 14 и 15 юни по следния ГРАФИК. За всеки от отборите е определен ден и час за явяване, като за защитата на даден отбор са заделени приблизително 45 минути. 

 

Всеки отбор получава отборна оценка на базата на цялостните качества на проекта. От там нататък, всеки член на отбор получава индивидуална оценка. За целта, всеки от студентите трябва да защити “своята част” от проекта - т.е. да убеди изпитващите, че има реален принос за проекта. Ако успее, взема отборните точки. Ако не - точките му се намаляват по преценка на изпитващия.

 

Защитата започва с кратко представяне на външния вид на проекта (демо) и общи въпроси от преподавателите. Следва индивидуално препитване на всеки от участниците в отбора.

 

В часа, който е определен за вашия отбор, моля да влезете в съответното “лоби”, отбелязано в графика. Там изчакайте да се включат преподавателите, които ще ви изпитват. Ако преди вас има други отбори, чиито защити се проточват, е възможно вашата защита да не започне на време. В тези случаи ще се постараем да ви информираме в какви рамки е забавянето.

 

Очакваме с нетърпение да видим какво сте ни подготвили!

Екипът