Обявления

Поправителна сесия

Поправителна сесия

от Калин Николов -
Number of replies: 4

Здравейте, колеги,

Поправителният изпит по Web технологии ще се проведе в понеделник, 23.08.2021, от 09:30 по график, който ще обявим предварително. Формата на провеждане ще бъде в електронна среда.

Всеки от явяващите се на поправителна сесия колеги може да избере дали да защитава част от курсовия проект, разработван през семестъра, или да разработва нова задача. И в двата случая изпитът ще се състои в преглеждане и защита на представеното решение, по подобие на редовния изпит. Колегите ще имат срок до 22.03.2021 да изпратят кода на решнията си.

Колегите, които не издържаха изпита през семестъра, са получили като обратна връзка на заданието "Задача за поправителна сесия" номера на задачата, която могат да решават, ако преценят, че няма да защитава курсовия проект от семестъра. Можете да разгледате списъка с всички задания, за да видите въпросната обратна връзка. Описанието на задачите може да се намери в документа с курсовите проекти

Молим всички колеги, които ще се явят на поправителна сесия, задължително да заявят това в следната анкета в срок до 00:00 часа на 20.08.2021.

За всякакви въпроси моля да се свързвате с мен чрез Moodle или в отговор на това съобщение.

Поздрави,

Екипът по Web технологии

 

In reply to Калин Николов

Re: Поправителна сесия

от Калин Николов -
Здравейте,

Благодаря на реситриралите се колеги. Още една молба, за да можем да направим графика: моля да отбележите дали ще се явявате самостоятелно или като част от отбор в следната анкета. Надяваме се на бързи отговори, за да може да публикуваме разпределението по-рано.

Благодарим!
In reply to Калин Николов

Re: Поправителна сесия

от Сашо Цолов -
Здравейте,

Имам въпрос, къде трябва да бъде качен кода от задачата, понеже в заданието няма опция за качване и до кога точно е крайният срок за предаване като час?

Поздрави!
In reply to Калин Николов

Re: Поправителна сесия

от Калин Николов -
Здравейте,
Разпредлението за изпита утре е следното. Сутринта ще изпратя и връзка съм Meet среща, където ще се проведе изпита. Не е необходимо да качвате решенията си предварително, но имайте подготвен zip файл или GitHub връзка към кода за утре.

Августин, Борис, Васил: 9:00
Георги, Иван, Йоана: 9:20
Калоян, Лилия, Мартин: 9:40
Николай, Сашо, Симона: 10:00
In reply to Калин Николов

Re: Поправителна сесия

от Калин Николов -
Здравейте, колеги,

Връзката към "лобито" на изпита утре е тази. Моля колегите от списъка да се явят в срещата в съотвения час. Някой от преподавателите ще се включи и ще ги инструктира къде и как ще се проведе техния изпит.
 
Възможно е изпита на някои от колегите да се проточи, така че ви молим за търпение, ако не успеем да се появим в точния час. 
 
Поздрави,
Екипът