Обявления

Поправки РСА

Поправки РСА

by Васил Цунижев -
Number of replies: 0

Предварителните дати за поправки по предмета са определени на

24. 08. в 130 ФХФ от 9.30 - за четните ФН и

25. 08. в 200 ФМИ от 9.30 - за нечетните.

За окончателните дати следете сайта на ФМИ (макар че едва ли ще са различни).

Засега изпитът е присъствен.

Студентът тегли билет върху материала и когато е готов, се явява за кратък изпит върху основните и най-важни въпроси по съответната тема. Без проект благоприятната оценка варира от 3 до 4. Теоретично може и повече, ако е мн. подготвен.

Написаните от вас записки са си за ваше спокойствие и също за диаграми, зависимости и формулки. Оценката ще се оформи  на база на преките ви отговори. Освен това ако се констатира, че липсва покритие между записките ви и знанията, оценката логично става много плътна двойка.

Ако се получи лошо развитие на нещата по медицинска линия - на същите дати ще направим интерактивна защита и тогава аз ще ви тегля билетите поред както се падне и ще питам от билета само такива въпроси, на които студента трябва да е в състояние да отговори в движение. Дано не се стига до това, но друго не мога да измисля.

За получилите 2.5 на проекта: ще има дата за интерактивна защита на поправените и допълнени проекти СЛЕД двете дати на изпитите. Така че който е разбрал защо му е върнат проекта - да си го поправи и допълни. Който не е разбрал - по-добре да се яви на датата за присъствен изпит върху материала. Или да си отвори инструкциите за съдържанието на проекта тук на сайта на предмета. Всеки случай през ваканцията и на изпитите или защитите повече инструкции и обучения няма да правя. Разполагате с поне 50-60 часа записи от лекции и защити.