Обявления

Проектите по РСА и местене дати четни-нечетни

Проектите по РСА и местене дати четни-нечетни

by Васил Цунижев -
Number of replies: 2
Нови варианти на проектите, които са били оценени с 2.5, можете да предавате, като оставите стария вариант на проекта и качите новия си документен файл (пдф или док). Ако има и анимация, добавяте и нея.
Срок (след което сайта се заключва) е 26. август 9.00. Новите варианти на проекти ще минат проверка плагиатство, ще сравня с предходната версия какво сте добавили и ако има достатъчно развитие в положителна посока - ще защитавате в сесия в мудъла (БББ). Ако предварителния преглед е 2 - значи крайната оценка е 2.
Дата на защита 27. 08.
Ред: първо изчиствам КН, след това СИ и след това ИС (по намаляващ брой на очакваните проекти).
Часови график отсега няма как да съставя, но това е изпит и трябва да имате готовност.

За местене на двете дати 24. и 25. август: всеки иска да се яви на втората дата по лични причини. Аз няма да вниквам в личните причини. Ако сте 5-6 човека с лични причини все за по-късната дата - ще ви изпитам. Ако сте 10 и нагоре - отказ за всички и това е. Няма да арбитрирам на кой причината му е по-важна. Нито пък ще изпитвам до мръкнало. Имайте предвид че на тези две дати сте от 4 потока по 3те специалности. Без балансиране на натоварването няма да свършим добра работа.

In reply to Васил Цунижев

Re: Проектите по РСА и местене дати четни-нечетни

by Едже Хаджъсюлюш -

Здравейте, в случай че на 27.08 нямаме възможност да защитаваме или не успеем да минем всички ще има ли друга дата за защита на проекти?

In reply to Васил Цунижев

Re: Проектите по РСА и местене дати четни-нечетни

by Иван Спасов -
Здравейте,

Къде да качим проекта? В мудъл не ни позволява да качваме проекти.