Обявления

Второ контролно

Re: Второ контролно

от Трифон Трифонов -
Number of replies: 0
Здравейте, колеги,

Всеки от заявилите участие в първото контролно би трябвало да е получил връзка към стая в Meet. Връзката можете да видите и в бележника с оценки, в графа "Стая за второ контролно".

Утре (петък, 7.01) следва да се явите в 15:00 на съответната връзка и да се подготвите за контролното съгласно инструкциите. За целта е задължително да ползвате профила си в Google Workspace, иначе няма да сте допуснати да влезете в Meet.
 
Заданието за първото контролно ще намерите в секцията "Контролни" в курса в Moodle. То ще се отвори в 15:15. Времето за работа е 120 минути, т.е. до 17:15. В Moodle се предават един или два файла с код (на Scheme и на Haskell, в случай, че сте писали и на двата езика). Функциите трябва да са наименувани точно както е дадено в условието на задачите.
 
Ако имате въпроси или проблеми по време на контролното, моля използвайте функцията за вдигане на ръка и изчакайте квесторът да ви обърне внимание. Ако не можете да влезете в срещата в Meet, пишете незабавно в Discord канала на курса #фп.
 
Кодът на функциите, които е позволено да се използват наготово, ще е включен в условието на задачата.
 
Желаем ви успех!
 
Екипът по ФП