Обявления

оценките от текущия контрол по Дискретни Стр-ри са публикувани; протоколите за изпита по ДС също са публикувани

оценките от текущия контрол по Дискретни Стр-ри са публикувани; протоколите за изпита по ДС също са публикувани

от Минко Марков -
Number of replies: 0

Уважаеми колеги,

Направих екселска таблица за оценките в редовния курс ДС.  Моля студентите от редовния курс да видят дали всичко е наред с текущите оценки.  Текущите оценки са на двете домашни, двете малки контролни и семестриалното контролно, за който/която се е явил/явила на него.  Това са колони C .. G в таблицата.  Игнорирайте следващите колони -- те са за изпита през сесията и крайната оценка.

За изпита по ДС има два протокола: 105 и 504.  Очевидно 105 са студентите от редовния курс, а 504 са тези от минали години.  Вижте дали Вашият Ф№ се намира в някой от тях.  До изпита ще се допускат само студенти, чиито Ф№ е в протокол за изпита.  Ако трябва да сте в протокол, а не сте, пишете на отдел Студенти.  Аз не определям кой се явява на изпит.

Има неразбория с два факултетни номера.  Ф№ 81799 е от редовния курс според СУСИ, но не присъства в изпитните протоколи.    Ф№ 82285 е от редовния курс според СУСИ, но е в протокол 504.  Писах на отдел Студенти за това, но може и вие да се поинтересувате.  За 82285 има значение дали има статус "редовен" или "минали години", защото оценката се определя по различен начин.

С пожелания за успех,

ММ