Обявления

Изпит по СДП

Изпит по СДП

от Нора Ангелова -
Number of replies: 0

Здравейте, колеги,

Напомняме, че утре ще се проведе писменият изпит по "Структури от данни и програмиране". В него могат да участват всички студенти, които са се записали в съответната анкета. Писменият изпит започва точно в 9:00 сутринта и е с продължителност 2 часа и 30 минути. 

Това означава, че е добре вие да влезете поне 20 минути по-рано, за да избегнете проблеми в последния момент.
Всички записани студенти трябва да са получили своите връзки в заданието "Връзки за писмен изпит".

За да може да намерите съответния линк трябва да направите следното:

1. влизате в курса в Мудъл,

2. отваряте дневника с оценки,

3. намирате заданието "Връзки за писмен изпит" 

4. отваряте секция "Забележка"/"Feedback" за съответното задание.

Забележка: Студентите, които са пропуснали крайния срок за анкетата НЯМА да могат да се явят на изпита, и ще бъдат отбелязани като неявили се в изпитния протокол. Същото важи за студенти, които не се явят в стаята за писмения изпит преди обявения начален час.

Препоръчваме ви да проверите предварително, че имате достъп до Meet стаята през връзката, която сме ви предоставили. Влезете в Meet от настолния си компютър/лаптоп И от мобилния си телефон, който ще използвате като странична камера. Проверете микрофона, който мислите да използвате.

Припомням, че трябва да се запознаете подробно и със следния документ "Инструкции за провеждане на изпити и контролни в електронна среда".

По време на контролното ще можете да използвате един бял лист, който трябва да покажете на квестора преди неговото начало.

По време на контролното НЕ се позволява използване на слушалки и странични приложения. Не се позволява и отваряне на таба,  в който сте отворили meet-a. Въпросите можете да задавате без смяна на екрана (Мудъл или средата, която използвате), на който се намирате. 

Припомням, че е важно да подготвите зарядно устройство за лаптопа си (и за телефона, ако е нужно) и студентска книжка или ISIC карта.
За изпитите няма да бъдат допускани нарушения на посочените инструкции.

Ако имате проблем с откриването на линка, може да пишете на мен.

Припомняме, че се очаква да работите изцяло самостоятелно и е забранено ползването на каквито и да е допълнителни материали, включително такива от упражнения или лекции. Всички предадени решения ще бъдат автоматично анализирани за подобие и всички открити нарушения ще бъдат докладвани до зам. Декана по учебна дейност.

Поздрави,
Екип по СДП