Обявления

Предаване на проекти и финална защита

Предаване на проекти и финална защита

от Трифон Трифонов -
Number of replies: 2

Здравейте, колеги,

Както говорихме на последната лекция, крайният срок за предаване на проектите е този петък, 17.06, 20:00.

Моля да предавате проектите си в това задание като ZIP архив, в който са всички файлове на проекта. Не е нужно да включвате проектни файлове и служебните файлове на Git хранилище (папка .git). Достатъчно е проектът да се предаде само от един член на екипа.

Разписанието и разпределението за финалната защита на 20.06. ще бъдат обявени през уикенда.

Екипът по Web технологии ви желае успех!

 

In reply to Трифон Трифонов

Re: Предаване на проекти и финална защита

от Трифон Трифонов -

Здравейте, колеги,

Защитите на курсовите проекти по WebTech в понеделник (20.06) ще се проведат по следния график:

Екип Час Форма Зала
1 9:00 отдалечено https://meet.google.com/mqn-bzph-nzo
2 9:00 присъствено 320
3 9:00 присъствено 321
4 9:45 присъствено 320
6 9:45 отдалечено https://meet.google.com/mqn-bzph-nzo
7 9:45 присъствено 321
8 10:30 присъствено 321
10 10:30 отдалечено https://meet.google.com/mqn-bzph-nzo
11 10:30 присъствено 320
12 11:15 отдалечено https://meet.google.com/mqn-bzph-nzo
14 11:15 присъствено 320
16 11:15 присъствено 321
17 12:00 отдалечено https://meet.google.com/mqn-bzph-nzo
18 12:00 присъствено 321
19 12:00 присъствено 320

 

За всеки от отборите е определен ден и час за явяване, като за защитата на даден отбор са заделени приблизително 45 минути.

Припомняме, че всеки екип получава екипна оценка на базата на цялостните качества на проекта, но всеки член на екипа може да получи различна индивидуална оценка. За целта, всеки от студентите трябва да защити “своята част” от проекта - т.е. да убеди изпитващите, че има реален принос за проекта. Ако успее, взема отборните точки. Ако не - точките му се намаляват по преценка на изпитващия.

Защитата започва с кратко представяне на външния вид на проекта (демо) и общи въпроси от преподавателите. Следва индивидуално препитване на всеки от участниците в отбора.

За колегите, чиито защити ще се проведат отдалечено: в часа, който е определен за вашия отбор, моля да влезете в Google Meet срещата, отбелязана в графика. Там изчакайте да се включат преподавателите, които ще ви изпитват. Ако преди вас има други отбори, чиито защити се проточват, е възможно вашата защита да не започне на време. В тези случаи ще се постараем да ви информираме в какви рамки е забавянето.

Моля да обърнете внимание, че графикът е приблизителен. Препоръчително е екипът да е на линия 10-15 мин. преди определения час, в случай, че предишният екип е приключил по-рано.

Очакваме с нетърпение да видим какво сте ни подготвили!

Екипът по Web технологии

In reply to Трифон Трифонов

Re: Предаване на проекти и финална защита

от Трифон Трифонов -
Здравейте, колеги,

Оценките от финалната защита са публикувани в бележника за оценки. Крайната оценка на проекта е сборът от точките на предварителната и на финалната защита. Крайната оценка от курса съгласно критериите за оценяване е публикувана в графата "Крайна оценка".
 
Информация за колегите, които не са издържали успешно изпита: всеки от явяващите се на поправителна сесия колеги може да избере дали да защитава част от курсовия проект, разработван през семестъра, или да разработва нова задача, която ще бъде разпределена на случаен принцип. И в двата случая изпитът ще се състои в преглеждане и защита на представеното решение, по подобие на редовния изпит.
 
Явяването на поправителен изпит ще става след изрична заявка в анкета, която ще бъде публикувана преди началото на сесията.
 
Поздрави,
Екипът по Web технологии