Обявления

Поправителен изпит

Поправителен изпит

от Трифон Трифонов -
Number of replies: 1

Здравейте, колеги,

Поправителният изпит по Web технологии ще се проведе в сряда, 31.08.2022 г. съгласно разписанието, публикувано на сайта на ФМИ. Засега изпитът е планиран да се проведе на място, във ФМИ. В случай, че се наложи промяна, поради усложнения в епидемиологичната обстановка, ще бъде публикувана допълнителна информация. Графикът за явяване ще бъде публикуван в деня преди изпита.

Изпитът ще бъде индивидуален и резултатите от семестъра няма да се вземат предвид. Всеки от явяващите се на поправителна сесия колеги може да избере дали да защитава част от курсовия проект, разработван през семестъра, или да разработва нова случайно зададена тема. Такава тема е качена в бележника с оценки в графата "Поправителен изпит" за всички колеги, които присъстват в протокола за септемврийската сесия.

Независимо от избраната задача, изпитът ще се състои в преглеждане и защита на представеното решение, което ще бъде оценявано по същите критерии, които важаха за изпита през редовната сесия. Изключение ще се прави от изискването за пълнота за решение, тъй като се очаква да работите индивидуално само по част от проекта. Крайната оценка ще се формира единствено от защитата на представения проект.

Защитаваните решения трабва задължително да се качат в заданието "Поправителен изпит" до 20:00 на понеделник, 29.08. Студенти, които не са предали проектите си в този срок, няма да бъдат допуснати до защита. Описанието на задачите може да се намери в листа "Проекти" на таблицата с екипи и теми. За достъп до докуемента е нужен профил в Office365 на ФМИ, присъединен в екипа по Web технологии. При проблеми или въпроси, моля да се свържете лично с мен чрез Moodle, email или Teams.

Екипът по Web технологии ви желае успешна подготовка!

In reply to Трифон Трифонов

Re: Поправителен изпит

от Трифон Трифонов -

Здравейте, колеги,

Всички, които са предали проектите си за поправителния изпит, би трябвало да са получили в Moodle в бележника оценки в графата "Час и зала за поправителен изпит" информация за това къде и как да се явят.

Отново се налага защитата да бъде "хибридна", т.е. част от защитите ще бъдат присъствено във ФМИ, а част ще бъдат дистанционно в Microsoft Teams.

Колегите, които ще защитават във ФМИ, ще са в зала 306 и е препоръчително да носят свой преносим компютър, на който да демонстрират проекта си.

Колегите, които ще защитават в Teams, трябва да следят съответния специално създаден за целта канал "Поправителен изпит - зала А / Б" и да се включат в събранието на канала в уречения час. Моля, следете за съобщения при промени в графика! Защитаващите дистанционно ще трябва да имат стабилна интернет връзка, работещи микрофон и камера и да си споделят екрана, за да представят проекта си.

Екипът желае на всички колеги успешна защита!