Новинарски форум

Оценки, повишения, нанасяне - Практикум

Оценки, повишения, нанасяне - Практикум

от Георги Пенчев -
Number of replies: 4

Здравейте,

извинения за голямото забавяне с оценките. За съжаление обстоятелствата се стекоха проблемно. Надявам се (за пореден път) финалните оценки да се появят утре с коментари на сайта.

Който не е доволен от оценката си или е пропуснал някое от контролните, ще може да се яви на повишение на 12ти юли (понеделник), от 8ч (ПЪРВИ поток) и от 10:30ч (ВТОРИ поток). На същата дата ще нанасяме и оценки на останалите, които не искат повишение. Който има време да изчака, може да изчака да му бъде проверено контролното и нанесена оценката същия ден, за останалите - на следващия ден, за да могат да се подадат декларации за общежития.

Ако има някой, който не може да дойде на тази дата, можете да ме намерите в петък с уговорка по и-мейл. Носете си книжките. Ако няма да подавате декларации за общежития, може и другата седмица.

In reply to Георги Пенчев

Re: Оценки, повишения, нанасяне - Практикум

от Георги Пенчев -
На 12-ти моля да спазвате плътно разпределението, защото предишния път имахме големи проблеми с неравномерното разпределение на хора по дни.
In reply to Георги Пенчев

Re: Оценки, повишения, нанасяне - Практикум

от Георги Пенчев -
Здравейте,

прикачени са резултатите на всички, предавали контролни.
Още веднъж се извинявам за закъснението с оценките.

ВНИМАНИЕ ВАЖНО!
Часът за повишението се променя поради кандидатстудентски изпит във ФМИ. Моля който иска да му се нанесе оценката или да я повиши, да дойде зали 306, 309 от 17 часа на 12ти юли, понеделник. На който оценката му трябва за молба може да остане за оформяне на място.

Прикачвам и файловете с контролните на 2,3,4,6 група. Вътре има мои коментари по задачите и грешките, където не са твърде много, за да коментирам.

Двама души участвали в практикума ги няма в протокола. Не можем да ви нанесем оценки при това положение, за съжаление. Или не сте записали дисциплината в СУСИ, или не сте платили за изпит, ако сте горен курс.
In reply to Георги Пенчев

Re: Оценки, повишения, нанасяне - Практикум

от Тома Попов -
Здравейте,Георги Пенчев !Аз съм втори курс,но посещавах практикума по ООП тази година,бях в трета група.Факултетният ми номер е 44656(в списъка с резултатите от първото контролно  е объркан с 33656).В списъкът с крайните резултати е отбелязано,че не съм се явил на първо контролно,а аз имам оценка 5.5(Тома Тодоров Попов) на него.Искам да Ви помоля да проверите дали не е станала някаква грешка.Освен това искам да попитам дали получаването на бонус от домашни важи единствено, когато са предадени всички домашни,защото аз не съм ви предал единствено последните две.Някои от домашните ми не са качени в moodle,но съм ги изпратил на електронната Ви поща.(email: tommy.todorov@abv.bg) Благодаря предварително!