Здравейте, колеги!
Готови сме с резултатите. Това е път до документ, в който можете да видите точките си: Резултати.
На страницата "Точки" всеки може да види резултатите. Страницата "Класирани" е списък на студентите, които ще бъдат допуснати до курса.
Заради проблема с липсващите въпроси на някои от тестовете се наложи да усложним схемата на класиране. Взехме първите 60 по "всички точки" и първите 65 (имаше няколко човека с равни точки) по точките от здравите въпроси. Класираните са обединение на двете групи. По-ясен критерии е: класираните имат по 16 точки от "здравите" въпроси или 18 точки от всички.
Имаме три теста, които са без идентификатор на авторите. Ако някой не си намира факултетния номер в слисъците, има желание официално да посещава курса и предполага, че е човекът отбелязан с "???", нека се свърже с нас по и-мейл.
Поздрави,
Николай
Здравейте,
Другият семестър ще се провежда ли отново този курс? :)
//Offtopic:
Има ли други като мен, които участваха в конкурса на Мтел но не се класираха за този курс? :)
Другият семестър ще се провежда ли отново този курс? :)
//Offtopic:
Има ли други като мен, които участваха в конкурса на Мтел но не се класираха за този курс? :)
Здравейте!
До преди малко имаше проблем с документа - бяха разместени точките на хората. Класираните, на втората страница, бяха вярни. Извинявам се за грешката.
Искам да питам, ако сме на ръба(но все пак под чертата), има ли възможност ако някои от класираните решат да се октажат, да се класират следващите... и ако да, до кога може да стане това...
До колкото знам до 15.10.2010 може да се отписват курсове през СУСИ... така че ако може да се знае по-рано ще е супер :)
До колкото знам до 15.10.2010 може да се отписват курсове през СУСИ... така че ако може да се знае по-рано ще е супер :)
Здравейте!
Сега са класирани повече хора от начално предвидения брой. Прекласирания са невероятни.
Поздрави
Сега са класирани повече хора от начално предвидения брой. Прекласирания са невероятни.
Поздрави
В същата таблица ли са отразени промените?
Няма промени, имаха предвид, че са класирали 68 вместо 60 човека ;)
Това означава , че ако бях изкарал късмет 1 от 3те от счупените ми въпроса да са на друго място, щях да съм се класирал :). Някак си много странно.
Здравейте,
За съжаление, при над 300 записани и над 200 участвали във входния тест, няма как да няма хора, които смятат, че са ощетени.
Всички тестове бяха проверени за един ден - през останалото време екипът обсъждаше как най-коректно да направи класирането.
Тъй като
В крайна сметка повече хора от първоначално обявените ще участват в курса. Независимо дали отсявката се прави след първите 20, 30 или 100, винаги ще има 21, 31 или 101 класиран, ако кандидатите са достатъчно много.
Поздрави,
Митко
За съжаление, при над 300 записани и над 200 участвали във входния тест, няма как да няма хора, които смятат, че са ощетени.
Всички тестове бяха проверени за един ден - през останалото време екипът обсъждаше как най-коректно да направи класирането.
Тъй като
- ами няма да правим курс
- дай ще ги вземем всичките
- освен да измислим нов тест и да се пробваме пак да ангажираме 200 и нещо човека
В крайна сметка повече хора от първоначално обявените ще участват в курса. Независимо дали отсявката се прави след първите 20, 30 или 100, винаги ще има 21, 31 или 101 класиран, ако кандидатите са достатъчно много.
Поздрави,
Митко