Новинарски форум

Часове през следващата седмица

Часове през следващата седмица

by Трифон Трифонов -
Number of replies: 6

Здравейте,

Тъй като следващата седмица часовете по УПРО ще бъдат на 7.12, предлагам да проведем само два от тях в някой друг ден. Предполагам, че най-реалистично е това да бъдат понеделник или вторник. Аз съм зает в понеделник от 12 до 14 и във вторник от 9 до 13. Можем да проведем часовете по всяко друго време, но трябва да ми кажете навреме за да запазя зала. Следващата тема за презентация е Change Management, така че е най-добре часът да бъде съобразен с хората, които ще изнасят тази презентация.

In reply to Трифон Трифонов

Re: Часове през следващата седмица

by Трифон Трифонов -

Искам да поясня, за всеки случай: следващата седмица ще проведем само два часа, а не четири. Въпросът е дали да ги проведем в обявения час от 9 до 11, или да ги проведем някой друг ден. Ако не успеете да постигнете консенсус, ще считам, че денят остава 7.12.

Възможен вариант е да вземем двата часа и по-следващата седмица (12 - 16.12)

In reply to Трифон Трифонов

Re: Часове през следващата седмица

by Петър Матеев -

Моля колегите, които ще презентираме Change Management да дадат мнение, устройва ли ги титулярната дата 7.12 . Понеже се споменаваше, че двата часа може да бъдат проведени и през следващата седмица (12-16 Дек), моля колегите да обмислят тази възможност, освобождаваща ни да бъдем изцяло на вълна Студентския празник, и да кажат какво мислят. Аз лично, в името на по-силната мотивация и подготовка за презентацията, силно подкрепям подобна идея.

In reply to Петър Матеев

Re: Часове през следващата седмица

by Яна Николова -

Зравейте,

аз също ще презентирам темата Change Management, и съм се подготвила. За мен няма значение дали ще е на 07.12 или не, но чесно казано, предпочитам да не се мести датата. Все пак ние имаме абсолютно същото време за подготовка, както и колегите ни преди нас. Ако някой неможе да се подготви за предоставенат му 1 седмица, нека си каже. Нека и останалите колеги, които ще презентират, да кажат какво мислят по въпроса. 

In reply to Яна Николова

Re: Часове през следващата седмица

by Станислав Димов -

Здравейте и от нашия отбор,

Ние нямаме нищо против да презентираме на 07.12. По-добре да е тогава, отколкото да отлагаме и да мислим нов ден, който е по-вероятно да не е удобен за всички.

Поздрави!

In reply to Станислав Димов

Re: Часове през следващата седмица

by Гергана Стойчева -

Аз също нямам проблеми да презентирам на 7.12, даже предпочитам тогава, отколкото да отлагам за следващата седмица :)

In reply to Гергана Стойчева

Re: Часове през следващата седмица

by Трифон Трифонов -

Здравейте,

при това положение часовете остават за 9 - 11 на 7.12, като се надявам, че това ще ви даде достатъчно време да пътувате за където ще прекарате студентския празник!

Поздрави,
  Трифон