Новинарски форум

Контролното по ДАА в неделя

Re: Контролното по ДАА в неделя

от Минко Марков -
Number of replies: 0

Привет,

По традиция във ФМИ не се отработват почивните дни от удължени празници по простата причина, че отработването става в събота, а в събота залите били заети със задочници.

Това не означава, че няма отработване.  Както Нина писа, по споразумение с преподавателя може да бъдат взети произволен брой допълнителни часове, стига да има желание от двете страни и свободни зали.  Проблемът при тези сепаративни споразумения е, че винаги на някои студенти времето не е удобно и тогава те биват ощетени.

Освен при асистента, контролните може да си видите и при мен.  Говоря за втори поток КН (защото знам, че ти си от КН2).  В понеделник сутринта ще съм във ФМИ след 9 часа. Ако някой от КН2 иска, да мине през 503та, ще си види контролното на спокойствиеи може да говорим, колкото искате.  След лекция винаги бързам, защото имам упражнение от 15:15.  Сега се сещам, че дадох на Добрин Пасков контролните на гр 5, КН, така че в понеделник те няма да са при мен.  Групи 6,7 и 8 са при мен, без двама студенти от гр 8, които ходят на упражнения при Добрин.

 

Поздрави,

ММ