Новинарски форум

Схема за провеждане и оценяване

Re: Схема за провеждане и оценяване

by Орлин Тенчев -
Number of replies: 0
След днешния референдум стана ясно, че практикумът ще си остане в часовете, които са по програма и нищо няма да местим в понеделник. При това положение:

Задачата, която получавате за дмоашно ще ви носи по 20 точки, ако я предадете до вторник, 12ч. по обяд на следващата седмица. След това важи още една седмица, като дава 10 точки, а срокът е до сряда, 17ч.
Пример: Задачата "Странно сортиране" ще ви донесе по 20 точки, ако я предадете до 12ч. на 26ти февруари и по 10, ако я предадете до 17ч. на 5ти март.
Извинения от рода "падна ми връзката за половин час и не можах да предам навреме" не важат. Все пак винаги имате възможност да отидете на контролно в часа и да си получите заслужените 20 точки.

Не знам дали стана ясно на всички, затова пояснявам: всяко домашно или контролно е свързано с една от темите на курса. Даден студент за конкретна тема може да изкара максимум 20 точки. Т.е. ако си предадете сега задачата за сортирането и на 4ти и 5ти направите контролно върху сортиране и си решите задачата, сборът става 40 точки, но в схемата за оценяването ви се пишат само 20.