Настройки на записването

Целта на този курс е да научим участниците в курса как да приготвят вкъщи вкусна и лесна храна, която в същото време е и много здравословна и разнообразна, а след неговия край, те да останат с желание да продължат да прилагат наученото.

Курсът ще се състои от уроци с конкретна тема всяка седмица. Всяка една от темите ще бъде обвързана с основна кулинарска техника или продукт и това как най - лесно да го превърнем в един неустоим обяд. 

Ще има задачи към участниците да качват снимки или видео на сготвеното от тях, както и кратки тестове с въпроси. Всеки участник в курса при редовни посещения и изпълнение на всички задания ще получи сертификат за завършен успешно курс. На финала на курса всеки участник, получил сертификат, ще се яви на състезание, което ще се състои в това за 30 минути да се сготви ястие по зададена предварително тема. Състезанието ще се проведе онлайн в някоя от платформите за предаване на живо. Победителят ще се избере по предварително изготвен критерий и ще получи символична награда - готварска книга.

Самозаписване (Студент)
Самозаписване (Студент)