Новинарски форум

Първи тест

Първи тест

от Калин Николов -
Number of replies: 8
Здравейте,

първият тест по FLEX ще се проведе на 10.04 по време на лекции. Материалът ще обхваща темите от лекциите до 03.04 включително. Въпросите ще бъдат само извадки от публикуваните презентации. Т.е. тези презентации са основният материал за подготовка, в комбинация с препоръчаната литература.

Поздрави,
Екипът по FLEX
In reply to Калин Николов

Re: Първи тест

от Боян Георгиев -
Защо ми се струва, че лекциите бяха в сряда, не в четвъртък? 10 и 3 април са четвъртъци, кога има лекции в четвъртъците? Ако греша, ме поправете, но съм 100% сигурен, че съм идвал само в сряда на лекции по flex...
In reply to Калин Николов

Re: Първи тест

от Теодор Стоев -

Съжалявам, че поста ми не е точно по темата, но преди малко разбрах, че съм бил отписан от този курс, защото не съм потвърдил записването му (бях избрал опцията "колебая се" или нещо подобно) и ми се иска да изясня проблема.

Въпросът ми е следният: мога ли все пак да запиша курса или това не е възможно вече?

Поздрави :)

In reply to Теодор Стоев

Re: Първи тест

от Калин Николов -
Може, ако сте четвъртокусник. В противен случай няма вариант. Дори и за четвъртокусрсници не знам дали не е минал срока вече. Трябва да попитате администратора на СУСИ.

Калин
In reply to Калин Николов

Re: Първи тест

от Antoni Sredkov -
Първият тест по FLEX ще се проведе на 09.04 от 19:00 часа. Тестът ще включва материали от първите 6 лекции чиито обновени версии може да намерите на сайта. Тестът ще се състои от 15-20 въпроса. Времето за работа ще бъде един час.
In reply to Antoni Sredkov

Re: Първи тест

от Vesela Grigorova -
 test s   a,b,c   li shte bade ili s otvoreni vaprosi