Новинарски форум

Проекти

Проекти

by Трифон Трифонов -
Number of replies: 3
Честита Коледа, колеги! Пожелавам ви здраве и успех на първата сесия!

Публикувани са темите за проекти по УП. Възможност за предаване на проект има само за ограничен брой студенти от курса, подбрани съгласно представянето им до момента. Тези от вас, които са допуснати до предаване на проект, имат достъп до анкетата за заявяване на проект и заданието за предаване на проект. За останалите тези две дейности са недостъпни.

Всеки, който иска да предаде проект трябва да избере и заяви тема за проект до 3.01, 22:00. Всяка тема може да бъде избирана от не повече от трима души, така че не оставяйте избора за последния момент! Също така имате възможност и сами да заявите тема във форума на въпроси, но имайте предвид, че тя трябва да бъде одобрена от екипа.

Успех!
In reply to Трифон Трифонов

Re: Проекти

by Борис Глузов -
Весели празници и на вас!

Понеже не бях на контролното поради състезание по математика,а обещахте да дадете проекти на хората,които пропуснахме контролното поради състезанието. Може ли да получа достъп до страницата със заявка за проект?

In reply to Трифон Трифонов

Re: Проекти

by Трифон Трифонов -

Колеги,

Поради допусната техническа грешка, някои студенти бяха получили погрешка достъп до проектите. Настройките за достъп са коригирани, а заявките на съответните колеги за проекти бяха изтрити.

Извинявам се за причиненото неудобство.

In reply to Трифон Трифонов

Re: Проекти

by Трифон Трифонов -

Здравейте, колеги,

Срокът за предаване на проектите се удължава с 48 часа, до неделя, 23.01.2017 г. в 23:50.