Обявления

Организация на изпит по УП

Организация на изпит по УП

от Трифон Трифонов -
Number of replies: 4

Здравейте, колеги,

С цел улесняване на организацията на изпита утре сме подготвили разпределение по зали съгласно анкетата, която попълнихте.

Тези от вас, които ще се явяват само на тест, без да се явяват на изпит на задачи, могат да дойдат направо в 16:00 в залата, в която са разпределени. За теста ще е необходим само химикал, допълнителни листа ще ви бъдат раздадени при нужда.

ВАЖНО за тези от вас, които ще работят на собствен преносим компютър:

  • носете си собствен разклонител!
  • ако решите да работите на батерия (което горещо НЕ препоръчваме) носите пълна отговорност за това дали машината ви ще има захранване до края на контролното
  • носите пълна отговорност за изправността на машината си като цяло, ако по някаква причина загубите файла си, нищо не можем да направим
  • ползването на каквато и да е безжична връзка или допълнителни материали по време на контролното НЕ е позволено.

Молим да имате предвид, че носите пълна отговорност за това, че на края на изпита предавате правилните файлове. Ще оценяваме само това, което е качено в Moodle по време на изпита. Ако имате съмнения дали сте качили правилните файлове, моля ви, консултирайте се с някого от екипа преди да си тръгнете от изпита.

Желаем ви успех!

Екипът по УП

In reply to Трифон Трифонов

Re: Организация на изпит по УП

от Михаела Гандева -

Здравейте, искам да попитам дали има разлика за пропускане на изпита задачи за втори поток или може да не се явяваме, стига да сме покрили минималните изисквания за точки отразени в лекцията "Организация на курса" ?
С уважение, 

Михаела

In reply to Трифон Трифонов

Re: Организация на изпит по УП

от Весела Бориславова -

Здравейте! Не съм попълнила анкетата за изпита по уп, но ще се явявам на свой компютър. В коя зала трябва да отида утре?

In reply to Весела Бориславова

Re: Организация на изпит по УП

от Трифон Трифонов -

Здравей, Весела,

Отиди в зала 200 или зала 325 и се обади на някой от екипа и ще ти помогнат да си намериш място.

Поздрави,
  Т. Трифонов