Обявления

Изпит задачи

Изпит задачи

от Галина Люцканова-Жекова -
Number of replies: 0

Здравейте, колеги,

Допуснатите студенти до изпита задачи са разпределени в 6 групи на случаен принцип (повече информация в коя група сте разпределениeто, можете да видите на линка https://docs.google.com/spreadsheets/d/12ZLtXfWN99H-9EzLk9ufyUu9qzPNE8aRElm1qyPsKPM/edit?usp=sharing). До края на работния ден всеки от вас трябва да вижда точно една секция в Мудъл, където ще да има Google Meet срещи и в последствие ще добавим задания там. Ако не виждате нито една секция или повече от една, моля да пишете до g.zhekova@fmi.uni-sofia.bg, за да отстраним проблема своевременно.

За да бъдете допуснати да се явите на изпита по ЧМДУ в петък (12.02.2021), трябва да имате:

1) камера (може и камера на телефон). Камерата трябва да е насочена така, че да се вижда ЛИЦЕТО ВИ и РЪЦЕТЕ ВИ. Моля, тествайте предварително как да си насочите лаптопа/телефона си, за да няма излишно забавяне. Ако възнамерявате да използвате камерата на телефона си в Google Meet, то трябва да инсталирате приложението Google Meet;

2) документ за самоличност.


Задължително е 15 минути преди обявения начален час на изпита трябва да влезете в направената за целта срещата в Google Meet с приготвен документ за самоличност и с пусната камера, която ще остане пусната до приключването на изпита. Тези 15 минути са необходими, за да проверим документите за самоличност на всички, както и дали има трети лица и/или формули в близост до бюрото/масата, на която ще пишете.


ЗАБРАНЕНО е използването на всякакви формули по време на изпита, както телефони, таблети и/или други електронни устройства, различни от машината, на която възнамерявате ще пишете код (чийто екран ще бъде споделен през цялото време на изпита). Всякакви разговори/чатове по време на изпита са забранени с изключение на въпроси по условията на задачите към квесторите. При установяване на нарушение на някое от правилата за провеждане на изпита, студентът се отстранява от изпита с оценка Слаб(2).


Ако възникнат някакви технически въпроси и/или въпроси относно организацията, не се колебайте да ни пишете.


Успех на всички на изпита! :)


Поздрави,

Екипа на курса