Форум Въпроси - тук задавайте своите въпроси относно курса

Проблем с избрания проект

Проблем с избрания проект

от Иван Маринов -
Number of replies: 4

Здравейте :)

Аз съм Иван Маринов. Ще работя в екип с Таня Попова. Ние бяхме заявили проект още в края на Октомври или може би в началото на Ноември. Едва преди три седмици разбрахме, че проектът, който сме избрали, не е достатъчно андроидски. За съжаление вече ни е много натоварено и нямаме време да измислим нещо друго. Току що разгледах примерните проекти. За мое голямо учудване попаднах на следния проект: "RSS reader". Описаната идея до голяма степен се припокрива с нашата идея за "повтаряема услуга". Така стигам и до моя въпрос. Възможно ли е вместо разпоредител на повтаряеми услуги, чиято примерна вградена услуга е изпращане на кратко съобщение за синя зона, да напишем разпоредител на повтаряеми услуги, чиято примерна вградна услуга е опресняване на зададен URL през определен интервал от време? Разбира се, бихме могли да се постараем да включим и двете примерни повтаряеми услуги, но не знам как ще сме с времето. 

Поздрави:Иван :) 

In reply to Иван Маринов

Re: Проблем с избрания проект

от Здравко Стойчев -
Здравейте!

Бях си избрал да правя за проект шах по bluetooth, което беше един от предложените от вас служебни проекти. Разбрах че на една от последните лекции от курса, на която не успях да присъствам, сте казали, че не сте харесали проекта. За какво по-точно става въпрос? Трябва да си избера друг проект ли?
In reply to Здравко Стойчев

Re: Проблем с избрания проект

от Николай Манолов -
Здравейте!

На Ваше място бих си задавал въпроса "На мен харесва ли ми този проект?".

Поздрави,
Николай
In reply to Николай Манолов

Re: Проблем с избрания проект

от Иван Маринов -
Здравейте :)

Преди известно време Ви писах, че вместо "Синя Зона" ще пишем "RSS Reader". В описанието пише, че трябва да извлича новините от файловете на "Google Reader", но до колкото разбрахме идеята на проекта, ние трябва да направим нещо като "Google Reader". Преценихме, че по-скоро ще извличаме новините директно от страниците, а не от файловете на "Google Reader". Надяваме се да ни предупредите навреме, ако по някаква причина не сме разбрали правилно идеята на проекта.

Поздрави: Таня и Иван :)