Новинарски форум

Поправителни изпити по СДП и СДП-практикум

Поправителни изпити по СДП и СДП-практикум

от Трифон Трифонов -
Number of replies: 1

Поправителният изпит по СДП на за спец. Компютърни науки ще се проведе на 1.09 (неделя) в зала 130 на ХФ. Изпитът ще се състои от две части: писмен и устен. Писменият изпит ще започне в 12:30 и ще продължи три часа, като ще се състои в решаване на задачи на лист, както беше през редовната сесия. Устният изпит ще започне от 16:00 и ще продължи час и половина, като ще представлява теоретичен тест със затворени и отворени въпроси. Колегите, които имат оценка от писмен изпит през редовната сесия могат да се дойдат направо на устния изпит.

Поправителният изпит по СДП-практикум за 2 поток, спец. Компютърни науки и за спец. Информатика ще се проведе на 28.08 (сряда) в компютърна зала 306 от 9:00. Моля желаещите да се явят на изпита по СДП-практикум да се запишат предварително тук!

Поздрави,
  Т. Трифонов

In reply to Трифон Трифонов

Re: Поправителни изпити по СДП и СДП-практикум

от Трифон Трифонов -

Важно уточнение:

Съобщението: "Колегите, които имат оценка от писмен изпит през редовната сесия могат да се дойдат направо на устния изпит." важи само за 2 поток!

Всички колеги от 1 поток, които не са взели изпита по СДП през редовната сесия следва да се явят в 12:30 за поправителен писмен изпит.