Новинарски форум

Контролно по СДП практикум

Контролно по СДП практикум

от Трифон Трифонов -
Number of replies: 2
Здравейте!
  Първото контролно по СДП - практикум ще се проведе в часовете по практикум в седмицата 28.11 - 02.12. Първоначалният замисъл за 26-27.11 не можа да се осъществи по две причини - университетът има патронен празник на 25.11 и няма свободни компютърни зали. Задачите ще бъдат от графи и наследяване.

Поздрави,
  Трифон
In reply to Трифон Трифонов

Re: Контролно по СДП практикум

от Стефан Троплев -

Може ли това контролно малко да го отложите, тъй като има немалко хора записали се за .NET Framework и ни дадоха проектите и те ще ни отнемат много време?

Поздрави,

fn4388x

In reply to Стефан Троплев

Re: Контролно по СДП практикум

от Трифон Трифонов -

Здравей,
  няма как да отложим контролното малко, понеже следващата седмица е 8ми декември, а всички знаят, че студентите почиват (неофициално) не само на тази дата, а и в разстояние +/- 2 дена. Седмицата преди Коледа пък е вече доста късно. Не мисля, че може да направим отлагане на контролното.
  Това, което забравих да обявя в предното съобщение е, че освен с две контролни на изпита по СДП практикум ще може да се минава и с проект. В момента работя по няколко примерни проекта, които се надявам да публикувам в началото на следващата седмица заедно с условията за оценяване на проектите. Можете да предлагате и ваши идеи за проекти, стига де та се вписват в материала на курса и да са одобрени от вашия демонстратор.

Поздрави,
  Трифон