Announcements

Разпределение за изпита за ниво мн. добър

Разпределение за изпита за ниво мн. добър

от Калин Николов -
Number of replies: 5

Здравейте, колеги!


Подготвено е разпределението по зали за изпита за ниво мн. добър. Моля да потърсите факултетния си номер в списъка и ако откриете грешки да се свържете с титуляра на курса си. 

Началото на изпита е 10 часа на 26 юни, понеделник.

Поздрави,

Екипът по ООП

In reply to Калин Николов

Re: Разпределение за изпита за ниво мн. добър

от Слави Стоев -

Здравейте,

изпитът за ниво мн. добър включва ли и за ниво добър? В графика за изпитите на СИ пише 9 часа и се чудя да не изпусна нещо?

In reply to Калин Николов

Re: Разпределение за изпита за ниво мн. добър

от Минчо Паскалев -
Здравейте,
Можем ли да получим някакви подробности относно формата на изпита, а имено ще включва ли отново теоретична част, след това задача или само задачи за писане. Благодаря предварително :)
In reply to Минчо Паскалев

Re: Разпределение за изпита за ниво мн. добър

от Трифон Трифонов -

Здравейте, колеги,

Пиша ви с малко допълнителна информация за изпита за нива 4 и 5.

С цел улесняване на организацията, изпитът за двете нива ще се състои само от един общ тест и една обща практическа задача, вместо отделни тест и задача за всяко едно от нивата.

Изпитът ще започне с теста, който ще е във формат, подобен на този на теста за ниво 3. Тестът ще продължи 45 минути. След кратка почивка, студентите, издържали успешно теста, ще решават практическата задача. И двете части на изпита ще се провеждат в компютърните зали на ФМИ съгласно публикуваното вече разписание.

Във вторник, 27.06, ще бъдат публикувани резултатите от изпита за нива 4 и 5, както и разпределението за защитите на проекти по ООП (за ниво 6) и по ООП-практикум, които ще се проведат в сряда, 28.06.