Тестът беше теоретичен изпит за 3-ка и като такъв тестваше само базови знания. Практическият изпит със сигурност ще послужи за реална оценка на знанията имайки в предвид задачата и ограниченото време за нея.
Отнсно конкретният посочен въпрос: При така зададеният въпрос очевидно верният отговор е не.
Относно посочените от Вас аргументи: статичните данни - не са член данни в техният смисъл (задайте си въпроса защо ни се налага да ползваме два различни термина: член данни и статични член данни или нестатични член данни и статични член данни), указател към обект от същия тип е резличен тип от обект от същия тип - най-малко имат визуална разлика - звезда :D
Относно линка, който сте предоставили - до колкото ми е известно всеки от преподавателите води и курс по СДП, в който със сигурност се разглеждат класически структори като дървета (в частност бинарни) и списъци, в които се ползват указатели към обекти от същия тип (подобно на посоченият пример това най-често са така наречените Node класове) такаче със сигурност този факт е добре известен на всеки от преподавателите ...
Относно следното Ви твърдение: "Много некоректно зададени въпроси" посочете поне още един такъв за да се доближи броят им до много (много все пак предполага повече от един :D)
ПС. Нямам нищо общо с преподавателите или техните екипи. За първа година съм студент първи курс в специалност Информатика ако това има някакво значение за отговорът ми.